d r e a m -

HOME ABOUT LOVES HUH FOLLOW DBOARD




© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Biyutipul ♥


Ma biyutipul Seobaby and Taengoo ! Hihi. Assalamualaikum :D How about ma new skin ? nice ? Simple x.x I love it. tapi ana letak gif Seobaby and Taengoo sekali ;D kesian diorang , ana hiraukan diorang . tsk tsk ;-; so ana letak gif diorang sekali. Comel kan ? geramnya ana tengok.

Tadi ana badmood skit ._. Siapa yang kenal ana , maybe dia tahu macam mana bila ana badmood. Kalau tak tahu meh ana bagitau . Biasanya kalau ana badmood , ana senyap je . and kalau kat social network macm twitter , fb and blog , biasanya ana jujur. Tadi ana TERmarah Jojo T___________________T ana perli dia sebab dia fangirling pasal SHINee . Ana tak kisah sebenarnya kalau dia spam . Tapi entah kenapa ana marah dia . Nasib baik ada Bersinar , buat ana okay sikit.

Jojo ! Kau tak marah kan ._. Tadi aku badmood ;-; kau tak marah kan ? tak ? kan ? kan ? kan ? Maafkan aku ;-; Aaaaaaaaaaa Jojo ;-; maafkan aku ;-; Jangan marah akuuuuuuuuuuuuu ! Jojoooooooooooooooo ! budak yg comel ! Jangan marah aku ;-; Jangan marah aku please ;-; Aku sayang kau ;-; Aku nak kawan dengan kau ;-; kau bekas madu aku ;-;

Btw aku tukar cbox . So pastikan tinggalkan pesanan apa apa kat cbox aku tu :> #AyatKeling
Jojo ;-; Maafkan aku 
©